Szekeres Viktor

Itt a Zombieland folytatásának plakátja

Nemsokára bemutatja az Amazon a Zombieland mozifilmen alapuló komédia sorozat első epizódját, melyet továbbiak is követhetnek, ha a nézőket érdekelni fogja a próbálkozás.

Az Amazon Studios a The Huffington Post felületén mutatta be egyik tervezett tévésorozatának, a Zombielandnek az első plakátját. A képről ugyan nem derül ki az egyik legfontosabb, vagy is az, hogy kik szerepelnek benne, de ahogy az várható volt, sem Emma Stone, sem Woody Harrelson, sem Abigail Breslin, sem pedig Jesse Eisenberg nem fog ismét filmbéli karakterének bőrébe bújni.

A főszereplőket a sorozatban, melyhez egyelőre csak egy pilot készül és a nézők az online nézéssel "szavazhatnak" az esetleges folytatásról, Kirk Ward (Tallahassee), Maiara Walsh (Wichita), Tyler Ross (Columbus) és Izabela Vidovic (Little Rock) fogja alakítani. A pilot forgatókönyvét Rhett Reese és Paul Wernick írta, akik a Zombieland-film szkriptjét is jegyezték, Ruben Fleischer helyett pedig a rendezői feladatokat a Trancsírákkal berobbanó Eli Craig látta el.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!