7
-
#7 Nekem ezzel nincs bajom, egy horrorfilmben darabolják csak fel szépen a szereplőket... :) -
A1274815 #6 "A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak."
Ezt nem tudtam.
Amúgy nem feltétlen Eli Roth bűne a klisé szerű idegesítő fiatal szemétláda főszereplők, mivel az összes vacak Horror film tele van velük és néha a jobbak között is előfordúl egy-két olyan karakter.
Viszont nagyon mellélőnek velük, mert a nézőt nem fog aggódni a sorsukért, hanem a gyílkos(ok)nak szúrkól, hogy ugyan nyírja már ki őket.
A Kabinlázban is egyetlen, főszereplő van, aki úgy ahogy tűrhető és nem olyan, hogy ha nem magától rohad szét, akkor én szeretném kupán vágni. -
#5 Milyen tévésorozat az, ami nem a tévében megy, hanem a weben, ennek ellenére nem websorozat? A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak. A Kabinláz bőven vállalható és szórakoztató film, ellenben a Motellal, ami meg tényleg nem az, csak hatásvadász Fűrész koppintás. -
A1274815 #4 Mi a baj Eli Roth-tal:
- bunkó, utánivaló, antipatikus hősök, az ember alíg győzi kivárni, hogy végre megöljék őket
- idióta és gyalázkodó történet
- horror nulla
- kizárólag brutalitásra és undór keltésre épít
Hostel I
Hostel II
Hostel III
Cabin Fever -
kalapos01 #3 Akkor ne nézz béna horrorfilmeket. Nézz jókat. Vagy ne nézz semmilyet. Ennyire ne legyél már fogyasztó. -
#2 Egész fosnak, elég volt már ezekből a béna horrorfilmekből. -
morden2 #1 Egész jól néz ki a dolog