Szekeres Viktor

Új előzetessel büntet a visszatérő The Walking Dead

Lehet, hogy a The Walking Dead harmadik szezonjának folytatása még az előző epizódoknál is nagyobbat fog durranni? A léc mindenesetre elég magasra került, milliók kíváncsiak rá, hogy sikerül-e átugrani.

Ki hitte volna valaha, hogy az amerikai közízlésnek leginkább egy zombisorozat fog megfelelni. Valószínűleg nem sokan, pedig a tény az tény: ősszel Amerika legnézettebb sorozata a kereskedelmi korosztály körében a The Walking Dead volt, olyan szériákat pipált le nézőszám tekintetében, mint az Agymenők, a Modern család, a The Voice című reality vagy a teljes közönség körében legnézettebb NCIS.


Fent a február 10-én folytatódó sorozat újabb előzetesét szívhatjuk magunkba, s morfondírozhatunk el azon, hogy lenne-e egy ilyen sorozatnak bármi esélye rekordnézettségre itthon egy országos vagy kábeles csatorna főműsoridejében. Főleg most, hogy a történet alapjául szolgáló képregények egy része már itthon is kaphatóak a könyvesboltokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Hiszik, nem hiszik, sok, valóban "csak egy sorozat" meg adásba kerül, olyanok is, amiket fél-egy évad után elkaszáltak a készítők, pl. az új Knight Rider, Charlie angyalai, Dr. Csont spinoff. Előbbi kettő itthon is megbukott, a Charlie-t végig sem adták, de lehet, hogy a Knight Ridert sem.
  • zombeeka #4
    JEAHHHH! Már alig várom a folytatást! Nagyon tetszik! :)
  • G22 #3
    Itthon sokan azt hiszik,hogy csak egy "sorozat" ,közben a Holtak Hajnala zombis film szintjét simán veri.Minőségi sorozat.
  • chase #2
    Engem ebben a sorozatban az fogott meg, hogy nem egy átfogó képet akar adni, hanem egy kis csoport életét követi napról-napra, de a legalapabb szinten, tényleg a napi kisebb problémákat is bemutatva. Jól van megírva, na.
  • Zombee #1
    A büntet ige ilyen kontextusban való alkalmazása kreténség. Meg az is, hogy a hazai tévék minden ótvaros cigányfost átvesznek, meg nyomatják a saját ratyikat, ilyen sorozatot meg pont kihagynak.