Szekeres Viktor

12 millió zombirajongó nem tévedhet

Úgy tűnik, hogy még mindig van tartalék Amerika egyik legnézettebb sorozatában, ugyanis a The Walking Dead című zombis széria újabb nézettségi rekordot állított fel.

Ki hitte volna, hogy éppen a The Walking Dead fog belépni az év tömegsorozatai közé az NCIS, az NCIS: Los Angeles és a The Big Bang Theory mellé. Márpedig ez történt. A rettenetesen rétegműfajnak számító zombis műfajban még mozifilm is alig készül, azonban Robert Kirkman népszerű képregényének adaptációját kis túlzással mindenki nézi Amerikában, aki él és mozog.

A sorozat Amerikában vasárnap tért vissza pár hetes szünetéről, s a "premierrel" újabb nézettségi rekordot állított fel, hiszen 12,3 millióan döntöttek úgy, hogy este tíztől az AMC csatornára kapcsolnak. Ezzel pedig, mint írtuk, a The Walking Dead végképp kikerült az ínyenceknek szóló kategóriából, s a tömegek által nézett és kedvelt sorozattá lépett elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hapi #7
    Mindenhol csak azt amire igény van. Magyarországon pedig pont arra a szennyre van igény amit a tévében látsz sajnos...
  • scagnetti #6
    Szerintem is kár sírni, hogy nincsen magyar képernyőkön ez a remek sorozat.
    A magyar tv közönség java része azt sem tudja mi az hogy "zombi", nem hogy "Sétáló Holtak".
    Még így is nagyon kevés olyan ember van nálunk, aki este 10 órai kezdéssel végignéz úgy 40 percet, hogy még közbevágnak 20-30 perc reklámot.
    És akkor most nem is horror sorozatról beszélek.
    Így meg nem kell várni hónapokat vagy éveket, hanem akit érdekel, az szépen letölti vagy megnézi neten.
  • spR #5
    Jo lenne, ha minden csaladi drama olyan lenne mint a Walking Dead. Plane mint a 3. evad, hullanak benne a fo karakterek jobbra balra.
  • kalapos01 #4
    Persze. Csupa családi drámát néznek. NCIS, Big Bang, Dexter.

    Egyébként, ha kicsit is konyítanál a témához, akkor tudnád, hogy a zombik a legjobb filmekben csak statiszták, hiszen a legjobb zombifilmek nem az ölészetről szólnak, hanem társadalomkritikát, miegymás.
  • Cobra. #3
    Mondjuk a sorozatban a zombik csak statiszták, nem valódi zombifilm. Ez inkább családi dráma, azt meg szeretik az amerikaiak.
  • KRTuning #2
    Nézd a jó oldalát. Nem kell esetleges vacak szinkron miatt bosszankodni.
    Vagy lehet hogy csak túl sokba kerülne?
    Mi lenne a magyar címe?
  • Zombee #1
    És persze egyik tetves magyar csatorna sem akarja vetíteni... sok fost, valóságsót meg ilyen szart bezzeg sugározzák, meg minden ganéjt, tucatsorozatot megvesznek.