Szekeres Viktor

Ezt az MTV-s tévésorozat-plakátot tiltotta le a BKV

Az MTV Hungary tömegközlekedési eszközökön és köztéren szerette volna egyik új sorozatát reklámozni, azonban a BKV nem járult hozzá a plakátok szerelvényeire történő kirakásához.

Jóbarátokba oltott Szex és New Yorkkal várja az MTV Hungary október 14-től 21:15-től a modern mesék és a szitkomok szerelmeseit. A Vissza a gatyámat! a készítők tervei szerint a mai fiatalok életét mutatja be, középpontjában egy Jason Strider nevű wannabe hipszterrel, valamint a gatyájával, amit lenyúl tőle egyik egyéjszakás kalandja. Három barátja, a web designer-posztfeminista Tina és az egy párt alkotó Eric és Stacey segítségével a főszereplő felforgatja egész New Yorkot, hogy megtalálja a vicces lányt és az ellopott gatyáját. A nadrág és a csaj utáni hajszát sok buli és még több szex övezi.


Az MTV Hungary szokása szerint szerette volna reklámozni köztéri plakátokon is a sorozatot, azonban ezúttal akadályokba ütközött, ugyanis a BKV nem engedte kirakni metróira a plakátot. Sőt, hasonló akadályokba ütközött a csatorna a budapesti Blaha Lujza téren, ugyanis az illetékesek botránykeltőnek ítélték a képet. Végül az Önszabályozó reklámtestület hivatalos állásfoglalása kellett hozzá, hogy mégis kikerülhessen az óriásplakát.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #1
    Mert az a rengeteg fehérneműreklám a villamosmegállókban annyira különbözik ettől. Képmutatás a javából.