Szekeres Viktor

Idehaza is folytatódik az Így jártam anyátokkal

Jövő héttől a magyar Comedy Central folytatja az Így jártam anyátokkal című komédiát, melynek már a hetedik szezonja fog képernyőre kerülni - heti négy alkalommal.

A Comedy Central sajtóközleménye szerint a csatorna a szerda estéit "kimondottan a csajbarát humornak szenteli". Ez a megállapítás többek között az Így jártam anyátokkal hetedik szezonjára vonatkozik, mely október 15-től minden hétfőn és szerdán két-két epizóddal kerül adásba. A csajbarátságra október 31-től egy másik komédia, a Happy Endings erősíthet rá, mely hat jóbarátról szól.

Az Így jártam anyátokkal, vagyis a How I Met Your Mother Amerikában már a nyolcadik szezonjánál tart és jelenleg is folynak a tárgyalások a készítőkkel és a szereplőkkel egy esetleges kilencedik szezonról. Megállapodás elvileg az elkövetkező hetekben várható, hiszen az íróknak tudniuk kell, hogy a mostani évad második felét úgy alakítsák-e, hogy a főszereplő, Ted megtalálja jövendőbelijét, vagy sem. A készítők mindenesetre kikötötték, hogy csak akkor folytatják újabb évaddal a sorozatot, ha mind az öt főszereplő aláír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #2
    Juhéj! Már nagyon várom. Anno a 6 évadot zsinórban néztem végig, és nem gyakran feküdtem a röhögéstől. Utoljára a Jóbarátok-on derültem ilyen jót szituációs komédia kategóriában.

    Én igazából arra lennék kíváncsi hogy a két kölök meddig bírja még cérnával :D
  • cstommy #1
    Engem egyáltalán nem érdekel hogy ki lesz Ted felesége, engem az érdekel hogy Barney-nak mi a munkája !!!! :-D