Szekeres Viktor

Előzményt kap az óriásrobotos scifi

Képregényes formában már június ötödikétől megismerkedhetünk a nyár egyik legjobban várt filmjének, a Tűzgyűrűnek az előzményeivel. A történetet a mozifilm forgatókönyvírója jegyzi.

Mostanság egyre gyakoribb, hogy a képregényes piac valamilyen formában kapcsolódni próbál népszerű vagy hájpos mozifilmekhez, illetve tévésorozatokhoz. Az elmúlt egy évben legalább féltucat mozifilm kapott valamilyen képregényes bónusz anyagot, többnyire előzményt. Idén ebből a sorból a Guillermo del Toro által rendezett Tűzgyűrű (Pacific Rim) sem fog kimaradni, hiszen a Legendary Comics nemsokára megjelenteti a Pacific Rim: Tales from Year Zerót, mely Alex Ross által festett borítóját a hétvégén megrendezésre került Wonderconon bemutatták az érdeklődőknek is.

Mint az a tervek szerint június ötödikén megjelenő képregény címéből kiderül az angolosok számára, a képregény ezúttal is előzményül fog szolgálni a filmnek. A hírek szerint az akciódús történetben a film több kulcskaraktere is meg fog jelenni, őket (is) követhetjük karrierjük korábbi szakaszain, s arra, hogy nem csak valami kamu, költött előzmény lesz, az író, Travis Beacham neve lehet a garancia, aki a Tűzgyűrű forgatókönyvét is jegyzi.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!