Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk Christopher Nolan új scifijét

Miközben lehet, hogy Christopher Nolan lesz a producere a Warner képregény-filmjeinek, szerencsére szakít időt saját projektre is, mely a jövőre bemutatásra kerülő Interstellar lesz.

A Paramount Pictures és Warner Bros. Pictures közös közleményben jelentette be, hogy Christopher Nolan új filmje, az Interstellar című scifi 2014. november hetedikén kerül bemutatásra az amerikai mozikban. A filmet a két stúdió együtt fogja finanszírozni, gyártani és forgalmazni, a Paramount az amerikai oldalt, a Warner pedig a film nemzetközi "terítését" felügyeli majd.

Az IMAX-formátumban is bemutatásra kerülő Interstellart (3D-ről egyelőre nincs szó) Christopher Nolan rendezi Jonathan Nolan forgatókönyve alapján - de ezek mellett még írói és produceri gázsit is fog kapni az Eredet rendezője. A film történetéről még semmit sem lehet tudni, a hivatalos szinopszis szerint "egy hősi csillagközi utazás krónikája lesz, melynek célja az ember tudományos ismereteinek határát fogja feszegetni".

2014. november hetedikére egyébként eddig csak a Disney jelentette be premiert, egy egyelőre cím nélküli animációs film kerül akkor bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #1
    Hm.. Jól hangzik!