Szekeres Viktor

A Tűzgyűrű amerikai harci robotja is saját plakátot kapott

Újabb óriásrobottal bővült a Tűzgyűrű, azaz a Pacific Rim mechanikus szereplőinek sora, ezúttal az amerikai színeket képviselő Gypsy Danger kapott egy saját plakátot.

Az elmúlt napokban a Warner Bros. Pictures több nemzet óriás robotját (Jaegar) is bemutatta Guillermo del Toro Tűzgyűrű (Pacific Rim) filmjéből. Láthattuk Striker Eurekát Ausztrália színeiben, Coyote Tangót Japánból, Cherno Alfát Oroszországból, valamint Crimson Typhoont Kínából. A legújabb robotot ábrázoló plakát az amerikai Jaegart ismerteti meg velünk, akinek/aminek a neve Gipsy Danger.

Az Amerikában július 12-én bemutatásra kerülő film története szerint szörnyszerű teremtmények, Kaijuk hada jön elő a tengerekből, az emberiség pedig megpróbálja felvenni a küzdelmet a hatalmas lényekkel. Ebben pedig hatalmas robotok vannak segítségünkre, olyanok, amiket két pilóta irányít, azonban még ezek a robotok is tehetetlenek a Kaijuk ellen, melyeket végül egy legendás, korábban feleslegesnek ítélt robottal, valamint egy kiégett pilóta és egy újonc segítségével győznek le minden bizonnyal.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #7
    Jaja, Iron Man koppincsra :D
  • Wittgen #6
    Gondolom magyarok építették az usákok robotját :D
  • Hedgehunter #5
    A sztori utos lesz ugy latom..
  • morden2 #4
    Hogy jön ez a felirat a filmhez, nem tudom összekapcsolni
  • anubys1984 #3
    "Gypsy Danger"
    Elég lett volna a plakátról leolvasni a nevet...
  • zetortraktor #2
    Azért valamilyen szinten aranyos, hogy van, aki szerint a fordítás annyiból áll, hogy két egymás mellett lévő szót lefordít és egymás után leírja.
  • cstommy #1
    "cigány veszély" érdekes amerikai név...