Szekeres Viktor

Itt a megfagyott világban játszódó scifi-horror előzetese

Első pillantásra akár egy szombat esti tévéfilmnek is hihetnénk a The Colony című jégkorszakos horrort, azonban a hírek szerint a gyártó megpróbálkozik a mozis premierrel is.

Megérkezett a The Colony című scifi-horror előzetese, mely Kanadában április 12-én fog bemutatásra kerülni, s várhatóan sok országban csak DVD-n jelenik meg, hiszen e műfaj képviselői inkább csak tévében és a lakossági piacon élnek meg, moziban annyira nem. De azért valahol jó érzés, hogy ha nem is olyan sok moziban, de vásznon is lehet látni majd látni a The Colony-t, mely főbb szerepeit olyan színészek alakítják, mint Laurence Fishburne, Kevin Zegers és Bill Paxton.


A filmet saját forgatókönyvéből az a Jeff Renfroe rendezi, akinek a nevét olyan filmek rendezéséből ismerhetjük, mint a Paranoia 1.0 vagy a Civic Duty. A The Colony története, mint az az előzetesből is kiderül, a következő jégkorszak alatt játszódik, ahol a hetes kolónia elveszti a kapcsolatot az általuk ismert egyetlen másik kolóniával, az ötössel. A hetes egyik vezetője éppen ezért felkerekedik, hogy kiderítse, mi történt az ötös kolónia lakóival.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ddt500 #6
    Sajnos valóban elég klisésnek tűnik. Posztapokaliptikus világ, túlélők vs. kannibállá vált túlélők. Egy letöltést talán megér azért.
  • AZUL #5
    az lett volna még a slusszpoént ha Benbátyó játszana a filmben... :D
  • Katalizátor #4
    Rekkenő VI. Globális Olvadás!

    (már megint... Megint!)
  • Zocsi #3
    hát ez elég egyszerinek tűnik.
    míg az alapfelállásból egész jó apokaliptikus sci-fi drámát lehetne kerekíteni, de a trélerből úgy tűnik, hogy a csak klisékből dolgozó felállás sutácska iceage-zombitrash-be torkollik.
    szerintem egyszer nézős, stream-elős opus lesz. kár érte.
  • AZUL #2
    és ez mitől horror?
  • cylonflatus #1
    A színész aki 0:36-nál hívja az 5-ös Kolóniát, ő Vaas a FC3-ból!