Szekeres Viktor

Pacific Rim: kínai és orosz óriásrobot a nyári scifi plakátjain

Kína, Japán, Ausztrália és Oroszország is kapott egy hatalmas robotos plakátot a Tűzgyűrű reklámkampánya során. A marketingesek jól érzik, hogy a közönséget az ember szereplők nem is érdekelnék.

A héten két-három sebességfokozattal feljebb kapcsolt a Tűzgyűrű (Pacific Rim) című Guillermo del Toro-mozifilm marketingkampánya. Ki tudja, talán nemsokára nálunk is elkezdődhetne komolyabban, hiszen az Amerikában július 12-én bemutatásra kerülő filmet Magyarországon egy nappal korábban, már július 11-től láthatjuk a multiplexekben,

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Mint a fenti képeken is látható, a kampány során először a robot szereplőket ismertetik meg velünk, négy nap alatt négy Jaegart láthattunk, egyet-egyet Kína, Japán, Oroszország és Ausztrália színeit képviselve. A filmet természetesen 2D-ben és 3D-ben is meg lehet majd nézni, sőt, bár nem IMAX-kamerákkal forgatták, az IMAX-mozikban is lesz lehetőség rá (valamivel drágább) jegyet váltani. Ezen a ponton annyira talán nem is érdekes, hogy a robotokon kívül még kik fognak feltűnni a vásznon, de a rend kedvéért álljék itt a színészek névsora is: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Ron Perlman, Robert Kazinsky, Max Martini, Clifton Collins, Jr., Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Brad William Henke és Diego Klattenhoff.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)