Szekeres Viktor

Előzetest kapott a klónozós tévésorozat

Az első negyedév egyik biztató történetével rendelkező sorozata az Orphan Black lesz. A magyar premierről természetesen még nincs hír, azt azonban már tudjuk, hogy Amerikában március 30-tól lesz látható.

Pár napja új előzetes érkezett a BBC America legújabb sorozatához, az Orphan Black című drámához. A Tatiana Maslany főszereplésével készült szériát a csatorna március 30-án fogja bemutatni, és a tervek szerint tíz héten át fogja sugározni az epizódjait. John Fawcett és Graeme Manson sorozatában a főszereplő mellett olyan színészeket láthatunk, mint Ron Lea, Elizabeth Saunders, Dylan Bruce és Jordan Gavaris.


Az Orphan Black egy Sarah nevű lányról fog szólni, aki, mint az a fenti előzetesből is kiderül, szemtanúja lesz egy lány öngyilkosságának. Persze mindez semmi ahhoz a sokkhoz képest, ami eközben éri őt, hiszen felfedezi, hogy a magával végző lány a megszólalásig hasonlít rá. Sarah elkezd nyomozni az ügyben és rájön, hogy a lány és ő is klónok, s ki tudja még hány példány mászkál belőlük a világban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!