Szekeres Viktor

Rég várt scifisorozat folytatódik Magyarországon

Több, mint két éve várjuk, hogy folytatódjon az RTL Klub scifisorozata, A rejtély. Nos, úgy tűnik, hogy a várakozásnak vége, hiszen március elején végre érkezik a harmadik szezon.

Az RTL Klub 2010 nyarán kezdte el adni A rejtély (Fringe) című scifisorozat második szezonját, vagyis példás gyorsasággal, pár héttel azután, hogy Amerikában befejeződött az évad. Azonban miután a második szezon véget ért 2011 elején, a sorozat nem bukkant fel új epizódokkal a magyar képernyőkön - bár sokak örömére a korábbi részeket nem egy csatorna megismételte. Nos, aki azt hitte, hogy ezzel be is fellegzett A rejtély hazai pályafutásának, az fellélegezhet, hiszen az RTL Klub március elején folytatja a sorozatot.

A rejtély harmadik szezonja ezentúl csütörtökönként lesz látható az RTL Klubon, mégpedig március hetedikétől, az Igazságosztók című sorozat után, nagyjából fél 11 környékén. A széria egyébként Amerikában éppen pár hete fejeződött be az 5. évaddal, köszönhetően annak, hogy az utolsó két, két és fél szezont már olyan kevesen nézték, hogy a Fox csatorna egyre több pénzt veszített a szériával - öröm az ürömben, hogy lehetőséget adtak a készítőknek a történet lezárására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #1
    Végre. Legalább így van remény hogy megjelenjen a 3.évad dvd-n, szinkronosan.