Szekeres Viktor

Két új fotó az X-Men: Az elsők folytatásához

Még másfél év van a premierig és el sem kezdődött a forgatás, de Bryan Singer, az X-Men: Az elsők folytatásának rendezője napi rendszerességgel szolgálja ki a franchise rajongóit.

Mint az már közismert egy ideje, az X-Men: Az elsők folytatását nem az eredeti filmet is jegyző Matthew Vaughn fogja rendezni, hanem az a Bryan Singer, aki X-Men-trilógia első két részét is készítette, sőt, vitte sikerre. A klasszikus képregényes történet alapján készülő X-Men: Days of Future Past című folytatásfilmmel kapcsolatosan Singer a közösségi oldalakon nagy előszeretettel szór el különféle információkat.

Klikk ide! Klikk ide!

Az elmúlt napokban például amellett, hogy azt sejttette, hogy a film képviseltetni fogja magát a nyáron megrendezésre kerülő Comic Conon, két fényképet is közzétett. Az egyiken Charles Xavier régi és új kerekesszékét láthatjuk, míg a másikon az egyik díszlet részletét - az előző X-Men-filmekben itt volt Cerebro. Az X-Men: Days of Future Past premierje persze még arrébb van, hiszen csak jövőre, július 18-tól lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!