Szekeres Viktor

Új képen vicsorog Wolverine

Messze még a The Wolverine premierje, de nemsokára megérkezik a film első előzetese. Addig is, hogy könnyebben teljesen a várakozás, egy újabb képet nézhetünk meg az X-Men 3 folytatásából.

Az Empire filmes magazinban újabb jelenetkép jelent meg a The Wolverine című X-Men-film, mely a címszereplőt alakító Hugh Jackmant ábrázolja. Mint arról nemrég beszámoltunk a közhiedelemmel ellentétben a The Wolverine nem előzménytörténet lesz, azaz nem közvetlen folytatása az X-Men kezdetek: Farkasnak, hanem az X-Men-trilógia harmadik részét követően fog játszódni.

James Mangold, a film rendezője úgy írta le a Japánban játszódó történetet, mely erősen építkezik az egyik népszerű, képregényes történetre, hogy egy noir lesz, mely komoly akciójelenetekkel lesz megspékelve. Mangoldban pedig lehet bízni, hiszen korábban olyan filmeket tett le az asztalra, mint az Azonosság, A nyughatatlan és a Börtönvonat Yumába. Az Amerikában július 26-án bemutatásra kerülő filmben Hugh Jackman mellett jórészt ázsiai származású színészek fognak szerepelni, többek között Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima és Brian Tee, de feltűnik a filmben Svetlana Khodchenkova is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gumibéka #4
    Az is egy jó megoldás :), de sztem - pont egy tegnapi cikk alapján - valami flasback jelenet miatt van csont karma.

    "A The Wolverine amerikai premierje július 26-án lesz, és bár nem előzmény lesz, múltban, egész pontosan a II. világháború alatt játszódó jeleneteket azért tartalmazni fog."
  • M0RN1NGST4R #3
    kalányoséknál.
  • cstommy #2
    Nekme valami nem stimmel... Csontkarmok??? Hol van az adamantium?
  • mg1992mg #1
    Most nem azért, de hol vicsorog? :D Csak felfelé néz :)