Szekeres Viktor

Kitűzték a Wolverine-mozifilm magyar premierjét is

A Vasember 3-at egy héttel Amerika előtt láthatjuk, az új Supermant viszont két héttel később. Most kiderült, hogy a Farkasról szóló legújabb X-Men mikor kerülhet a magyar mozikba.

Miután a Warner Bros. kihirdette, hogy mely országokban mikor fogja bemutatni az Acélember című Supernman-rebootot, a Twentieth Century Fox Film is nyilvánosságra hozta, hogy hol mikor tervezi bemutatni jövő nyárra belőtt képregény-filmjét, a The Wolverine-t, mely itthon Farkas címen fog futni. Nos, az amerikai premierre július 26-án kerül sor, s mint a mellékelt kép is mutatja, itthon már egy nappal korábban láthatjuk Hugh Jackman a legendás mutáns szerepében.

Ismét érdekes lehet böngészni, hogy mi a stúdió stratégiája a film premierjével kapcsolatban, de a dátumokat látva nem leszünk sokkal okosabbak, hiszen csak azt figyelhetjük meg, hogy a legtöbb piacon világpremierre fog sor kerülni. Akad pár pechesebb ország, mint például Katar, Omán, Szíria, az Egyesült Aran Emírségek, Bahrein vagy Egyiptom, ahol augusztus közepéig kell várni a filmre - Egyiptom cserébe jól járt az Acélemberrel. A kései japán bemutató papírformának is mondható, hiszen náluk szinte mindegyik amerikai film hónapokkal később érkezik, bár ezúttal a téma és a helyszín miatt néhányan reménykedhettek a japán világpremierben. (Az egyre inkább magát hatalmas piaccá kinövő Kínával hasonló a helyzet, az ottani premier dátuma egyelőre nem is ismert.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!