Szekeres Viktor

Új, mozgó plakátot kapott a Wolverine-film 2. része

Új plakát érkezett a The Wolverine-hez, melyet mozgó formában is meg lehet tekinteni. A július végén bemutatásra kerülő képregény-adaptációt James Mangold rendezte.

Októberben egy amerikai piacra készült plakátot kaptunk az egyelőre magyar címmel (és premier dátummal) még nem rendelkező The Wolverine-hez, most pedig a nemzetközi plakátot is megnézhetjük magunknak - mozgó verzióban. A filmet gyártó Twentieth Century Fox Film nemsokára be is mutatja James Mangold filmjének előzetesét, azonban nagyon alaposan végig kell gondolni a marketing stratégiát, hiszen a 2013-as nyár szinte mindegyik hetére jut egy-két szuperprodukció, s a The Wolverine premierjére csak július 26-án fog sor kerülni, amikor már a legtöbb kifut a mozikból.

A filmben Hugh Jackman mellett Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima és Brian Tee fog szerepelni. A történet helyszíne Japán lesz, időben pedig az X-Men 3 után helyezhető el a film, hiszen abban a világban fog játszódni, melyben Jean Grey nem létezik és a mutánsok is szétszéledtek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Az animált flash nem plakát.