Szekeres Viktor

Megvan a Wolverine-mozifilm magyar címe

A hazai forgalmazó természetesen kitart amellett, hogy Hugh Jackman karaktere, Wolverine itthon Farkas legyen és ne Rozsomák, így a mutáns legújabb jelenése a hazai mozikban ilyen címen fog futni.

Egyelőre még nem tűzte ki az Intercom a The Wolverine címre hallgató X-Men-mozifilm hazai premierjének dátumát (Amerikában július 26-án fog nyitni), de a magyar címre már fény derült, s ez a Farkas lesz, névelő nélkül. Természetesen nem okoz egy csepp meglepetést sem az elnevezés, minden bizonnyal csak az elvetemült Rozsomák-hívő rajongók bíztak abban, hogy a forgalmazó szakít a hagyományokkal és úgy fogja nevezni a képregényhőst, ahogy jó ideig ismert volt.

Érdekesség, hogy a Fox stúdió megint nem tipikus akciórendezőre bízta Farkas kalandjait. Ezúttal az a James Mangold állt a kamerák mögött, aki olyan filmeket készített eddig, mint a Copland, az Észvesztő vagy A nyughatatlan. Legutóbbi alkotása mondjuk megmutatta, hogy mire képes az akciófilmes műfajban, de a Kéjjel-nappalt valószínűleg ma már ő is letagadná. (Az első részt, az X-Men kezdetek: Farkast az a Gavin Hood rendezte elég bizonytalanul, aki 2006-ban Oscar-díjat nyert a Tsotsi című dél-afrikai színekben induló alkotással a külföldi filmes kategóriában, s a Kiadatás sem sikerült tőle rosszul.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Nekem meg tetszett az első Rozsomák film, úgyhogy egy esélyt ez is megérdemel majd.
  • xido #2
    fura,de én is bírtam..majdnem M:I paródiának fogtam fel:)
  • AZUL #1
    nemazárt, de a kéjjel-nappal elég jó és szórakoztató film lett, és látványos is, akciójelenetileg... pedig se krúzt, se diázt nem bírom....