Szekeres Viktor

Megvan az új X-Men film főgonosza?

A Trónok harca egyik legnagyobb sztárja lehet az új X-Men film, az X-Men: Days of Future Past egyik rosszfiúja. Azt azonban még nem tudni, hogy kit fog alakítani.

Tegnapelőtt derült ki, hogy Peter Dinklage csatlakozik az X-Men: Az elsők folytatásának számító X-Men: Days of Future Past stábjához, arról azonban nem szóltak a hírek, hogy kit fog alakítani a mostanság a Trónok harcában brillírozó színész. Brian Singer bejelentése után rajongói körökben természetesen azonnal elindultak a pletykák, s többen arra tippeltek, hogy az Alpha Flight törpenövésű tagja, Puck lesz.


Azonban a Variety friss híre már arról számol be, hogy Dinklage a gonoszok oldalán fog feltűnni, így a Puck-elmélet meg is cáfolódott. a kérdés persze továbbra is adott. a forgatókönyvíró, Simon Kinberg biztosan ismeri a választ. S valószínűleg a megfejtés nem titok a film többi szereplője (Hugh Jackman, Ian McKellen, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page és Shawn Ashmore) előtt sem. A film premierjére 2014. július 18-án fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!