Szekeres Viktor

Mégsem Az X-Men: Az elsők rendezője készíti a folytatást

A Foxnak nincs szerencséje elismert filmjeinek folytatásaival. Miután A majmok bolygója: Lázadás második részét sem az eredeti rendezője készíti, az X-Men: Az elsők is elveszítette Matthew Vaughnt.

Meglepő és a rajongók egy része számára minden bizonnyal sokkoló hír, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem Matthew Vaughn fogja rendezni az X-Men: Az elsők második részét, az X-Men: Days of Future Past című filmet. A Deadline információi szerint a lehetséges utódok között ott van az első két újkori X-Men-mozifilmet rendező Bryan Singer is, aki producerként működött közre az X-Men: Az elsőkben.

A hivatalos verzió úgy szól, hogy Vaughn továbblépett és inkább a The Secret Service című filmtervét fogja elkészíteni, melyen a Ha/Ver írójával, Mark Millarral fog közösen dolgozni. Producerként azonban fel lesz tüntetve a neve az új X-Men-film stáblistáján. A háttérben valószínűleg más okok, vélhetően kreatív eltérések lehetnek, s Vaughn távozása nem csak azért fájó, mert a moziban gyengén szereplő, de kritikailag elismert film folytatására ő lenne sokak szerint a legalkalmasabb, hanem azért is, mert az X-Men: Days of Future Past miatt mondott le a Kick-Ass második részének elkészítéséről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #1
    Nagy kár, a négy eddigi filmjéből hármat láttam, és mind a kedvenceim közé tartozik. Az X-Men is nagyon jó volt.