Szekeres Viktor

Robotok, szuperhősök és időutazás az új X-Men filmben

A legújabb közös X-Men film, az X-Men: Days of Future Past csak 2014-ben kerül bemutatásra, de már most megtudtuk, hogy az írók a történetével főleg a scifi-rajongók kedvében próbálnak járni.

Úgy tűnik, hogy Mark Millar kőkeményen belevetette magát a munkába, mint a 20th Century Fox Marvel-szakértő tanácsadója. A népszerű képregényes szerző többek között olyan művekért felel, mint a Kick-Ass vagy a Wanted, de persze rengeteg szuperhősös füzet írásába is bekapcsolódott bizonyos ideig. Millar ezúttal az X-Men: Az elsők második részének előkészítését segíti.

Matthew Vaughn filmjének második része X-Men: Days of Future Past címmel kerül majd bemutatásra 2014. július 18-án (a forgatás januárban kezdődik), s a címből is kiderül, amiről már korábban hírt adtunk, hogy a történet alapján Chris Claremont és John Byrne klasszikus Days of Future Past-sztorija fogja jelenteni. Ezzel kapcsolatosan nyilatkozott nemrég Millar a TotalFilmnek, s a tervezett filmet a Teminátorhoz hasonlította: "Vaughn nagyszabású scifit akar letenni az asztalra, afféle X-Men-Terminátor mixet. Lesznek a filmben robotok, lesz időutazás és persze szuperhősök is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hedgehunter #6
    X-Men: Most...
  • adampierson #5
    Elvileg benne lehetne, feltéve ha nem, még visszább utaznak az időben, vagy valami "no name" mutáns jön vissza a jövőből. Persze az X-men filmek idősíkja, már az első "elsőkkel" is csúnyán meg lett b....va. :(
  • Mister #4
    A magyar címre leszek kíváncsi először is... :)
  • Yutani #3
    "...az írók a történetével főleg a scifi-rajongók kedvében próbálnak járni"

    Hahó, X-Men filmről beszélünk, az kiknek szól eleve?
  • Karez #2
    Hirtelen azt hittem az a sztori lesz, amit az animációs sorozatban is láthatunk.
    Hogy a disztópia jövőben Kábel és egy másik mutáns visszautaznak az időben, hogy megakadályozzák Apokalipszis megépítését, és a mutáns gyilkos vírus megelőzését.
    De most olvasva ez teljesen más sztori, bár sokba hasonlít a kettő.
  • cstommy #1
    Nem vagyok szakértő de akkor ezekszerint Wolverinenek (Farkas/Rozsomák/HughJackman //a nemkivánt törlendő) is szerepelnie kell ebben a filmben