Szekeres Viktor

Az első kép a Gonosz halottak feldolgozásából

A Sam Raimi-féle Evil Dead igazi kultklasszikus, azonban aprópénzből forgatták, ami sokak műélvezetét zavarhatja. 2013-ban azonban megérkezik a feldolgozás, melyből már van is egy képünk.

Itthon van, aki Gonosz halottak, más pedig Az erdő szelleme, vagy esetleg Gonosz halott - avagy az erdő szelleme címen ismeri az Evil Dead című kultikus horrorfilmet, melyet egy bizonyos Sam Raimi rendezett még 1981-ben, s melynek a feldolgozása 2013. április 12-én fog bemutatkozni az amerikai mozikban. (Sajnos arról még nincs hír, hogy lesz-e a filmnek magyarországi mozis premierje.) A Screen Gems produkciójának első hivatalos jelenetképre a napokban jelent meg az Entertainment Weekly-ben.


A Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas és Elizabeth Blackmore főszereplésével készült horrort a uruguayi Fede Alvarez rendezte, ami ismét jelzi azt a hollywoodi törekvést, miszerint az Álomgyár a világ minden országából fel akarja szippantani a tehetségesnek gondolt rendezőket. Alvarez eddig csak rövidfilmeket rendezett, legutóbb 2009-ben hívta fel magára a figyelmet a 300 dollárból forgatott Ataque de pánico!-val, melyben óriásrobotok támadják meg Uruguay fővárosát. A videó a YouTube-on is megtalálható.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Nekem megvan narrátorosan :)
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Én kicsit idősebben láttam, de én sem éreztem jól magam a megtekintése alatt...
    A szereplők persze nem hallgattak rám, amikor a Videoton színes TV előtt kiabáltam nekik, hogy "Ne menj ki, mert meghalsz!"...
    :)
  • Seth #4
    Hát még nekem mennyire dobott az élményen annak idején, mikor 7 vagy 8 évesen láttam, titokban, narrátoros, szétnézett,remegő képpel, sistergő hanggal. Baromi para volt :D
  • tomboy013 #3
    Én imádom a régi filmeket és nem a képi világtól teszem függővé hogy jó-e egy film vagy sem. De ezt az Evil Dead-det nem értettem sose. Annyira borzasztóan gáz film szerintem, nem tudom miért kultikus. Szörnyen bugyuta.
  • Zombee #2
    Szerintem egyáltalán nem látszik az eredetin, hogy annyira kevés pénzből forgatták. 1981-es a film, ez jobban meglátszik rajta, de nekem ez csak dob az élményen.
  • scagnetti #1
    Az a baj, hogy hiába tehetséges motivált rendező, ha a stúdió diktál, akkor úgyis gagyi lesz.