Szekeres Viktor

Plakátot kapott az új zombis mozifilm

Akik nem szeretik a Resident Evil-sorozatot, azok már három éve nem láttak zombifilmet a moziban. Viszont februárban végre lehetőségük fog nyílni erre, hiszen akkor debütál a Warm Bodies.

Míg régebben jó pár zombikról szóló filmet láthattunk a moziban, addig manapság a filmes formájában a műfaj ismét a videótékákba szorult. Az idei évet sok zombirajongó várta a World War Z tervezett premierje miatt, de az utóforgatásoknak köszönhetően a Brad Pitt-film csak 2013-ban lesz látható. Mindez azt jelenti, hogy a 2009-es Zombieland óta a műfaj rajongóinak két Resident Evil-filmmel kellett beérniük. (Bár való igaz, hogy két animációs moziban, a ParaNormanben és a Hotel Transylvaniában is láthatóak a zombik.)

Amerikában február elsején mutatják a Summit Entertainment filmjét, a Warm Bodiest, melynek nemrég felkerültek a netre a forgatási képei, most pedig már plakátot is kaptunk hozzá - vélhetően az előzetes sem fog sokat késni. A Jonathan Levine (Majd meghalnak Mandy Lane-ért, Fifti-fifti) által írt és rendezett filmben egy zombi menti meg egy lány életét és kettejük szokatlan románca olyan események láncolatát indítja el, melyek az egész élőhalott világra kihatással lehetnek.

Az Isaac Marion regényéből készült film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich, Analeigh Tipton, Dave Franco és Cory Hardrict.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Cold body, warm heart... atyaég! Ez nagyon alja film lesz. Készült már 20 éve romantikus zombifilm (Return of the Living Dead 3), de az horrorfronton is erős volt, és annak nem ilyen gagyi sztorija volt.
  • Looooser #2
    Nekrofilia RuLZ!!!!
  • GaborT28 #1
    A srác a képen inkább hasonlít egy lepukkant narkósra mint zombira. sebaj... twilight után kell egy hős-szerelmes zombifilm.