Szekeres Viktor

Rendezőt kapott az idei év legjobb horrorjának folytatása

Végre konkrétumokról is értesülhettünk az idei év egyik legjobb horrorjának számító A fekete ruhás nő folytatásával kapcsolatban. Már a rendező személyére is fény derült.

A Screen Daily értesülései szerint Tom Harper fogja rendezni az idei év egyik legnagyobb anyagi, illetve kritikai sikerét hozó horrorfilm, A fekete ruhás nő második részét. A rendező eddig csak egy kevésbé ismert játékfilmet készített, a The Scouting Book for Boys-t, azonban filmográfiája nem egy sikeres tévésorozat epizódjait tartalmazza, például a Kívülállókét, a Démonvadász - Az utolsó Van Helsingét, valamint a This Is England '86-ét.

A The Woman in Black: Angel of Death az első résszel ellentétben már eredeti történet lesz, nem egy regényen fog alapulni. A szkriptet Jon Croker írta, akinek eddig még nem volt számottevően ismert munkája. A film más időpontban fog játszódni, mint az első rész, így természetesen annak szereplői nem fognak visszatérni, habár pletykák szólnak arról, hogy esetleg Daniel Radcliffe egy röpke cameo erejéig fel fog tűnni a filmben.

A közös nevező a két rész között természetesen a ház lesz, melyet a kormány a II. világháború alatt egy katonai elmegyógyintézetté alakított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!