Szekeres Viktor

Itt az Oszamás zombifilm előzetese és plakátja

Egészen őrült koncepcióval rendelkező film lett az Osombie. A zombihorror ugyanis arról szólt, hogy Oszama bin Láden valamilyen módon feltámadt és sereget toboroz maga köré.

Egyelőre mindössze filmfesztiválokon volt látható, s csak pár országban jelent meg DVD-n az Osombie zombihorror, ezért lehet, hogy érdemes pár sort írni a létezéséről, hiszen minden bizonnyal páran felkapják a fejüket az alapkoncepció hallatán. A film története egy jógaoktatóról szól, aki megpróbálja megmenteni őrültnek hitt testvérét, aki úgy véli, hogy Oszama bin Láden még életben van. Egy afgán bevetés során ki is derül, hogy a terroristavezér feltámadt holtaiból és zombikból toboroz terroristákat maga köré.


Az Osombie története Kurt Hale fejéből pattant ki, akinek első filmjét itthon is láthattuk a tévében Szinglik előnyben, de természetesen nem túl ismert alkotásokhoz adta eddig a nevét. A film rendezője pedig John Lyde, akiről ugyancsak elmondható, hogy inkább csak DVD-re készült alkotásokhoz, főleg akciófilmekhez adta a nevét. A főbb szerepekben sem túl ismert színészeket láthatunk, például Corey Seviert, Eve Maurót vagy Jasen Wade-et.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #2
    Osama Zombin Laden :D
  • jeti00 #1
    már nem mai film, miért csak most került fel? 1x nézhető, sör mellé ajánlom nem a barátnős estékre :D