Szekeres Viktor

Világvége a [rec] 4. részében - itt az előzetes

A hírek szerint a sorozat ütős lezárásában reménykedhetnek a [rec]-széria rajongói. Az Apokalipszis alcímet viselő negyedik epizód első, nem sokat mondó előzetese már meg is érkezett.

"Épp ideje volt már!" - sóhajthattak fel a horrorfilmek rajongói, hiszen már nagyon régen bejelentették a [rec] című horrorsorozat negyedik részét, a [rec] 4: Apocalipsist - és most végre megérkezett az első előzetes, amelyből azonban nem leszünk okosabbak, hiszen nem nagyon tartalmaz jelenetet az új epizódból. A világvégére utaló alcím meglehetősen sokat sejtető, de hogy pontosan mit is takar, az csak a 2013-as premiert követően fog kiderülni számunkra. Az viszont biztos, hogy a rendező az a Jaume Balaguero lesz, aki az eredeti [rec] társkészítője.


A [rec]-széria negyedik részét a tervek szerint a jövő év elején fogják leforgatni. A történet Angela Vidalról, a fiatal tévés riporternőről fog szólni, aki élve megmenekül a zombik által ellepett épületből. Azonban az őt váró katonák nem is sejtik, hogy furcsa fertőzést hordoz a szervezetében. Ennek ellenére pár napra karanténba - mégpedig egy tengeren úszó tankhajón, melyet pont ilyen helyzetekre alakították át.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!