Szekeres Viktor

Változtatgatják Schwarzenegger harmadik új filmjének címét

Még mindig nem tudhatjuk biztosra, hogy mi lesz a címe Arnold Schwarzenegger új filmjének, melyet a The Last Stand és a The Tomb után forgat. Egyelőre a gyártó a Breacher és a Ten között vacillál.

Arnold Schwarzenegger belevetette magát a filmezésbe amióta nem kormányzó. Amellett, hogy feltűnik a The Expendables - A feláldozhatók folytatásában is, a The Last Stand című filmnek egyedül főszereplője lett, s Sylvester Stallone mellett a The Tombban is játszik. E két film mellett még biztosan láthatjuk a jelenleg Breacher címen futó akciómoziban, mely sokáig, mint Ten volt ismert és most a hírek szerint lehet, hogy ismét visszakapja eredeti címét.

Az akció-thrillerként jellemzett film egy elit kábítószerellenes osztagról szól, akiket a világ legveszélyesebb drogkartelljei ellen vetnek be. Az egyik rutinszerű rajtaütés helyett azonban az osztag tagjai kirabolják egy drogbár raktárát és ellopnak több millió dollárt. Minden titokban történt, az osztag tagjai biztonságban érzik magukat, de valaki egyesével elkezdi levadászni őket. A David Ayer által rendezett filmben Sam Worthington, Terrence Howard, Dawn Olivieri, Joe Manganiello, Malin Akerman és Olivia Williams lesznek Schwarzenegger partnerei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!