Szekeres Viktor

Érdekes plakátot kapott az új Schwarzenegger-film

Bár Arnold Schwarzenegger következő saját filmje nem képregény-adaptáció lesz, valószínűleg a Comic-Con kedvéért a The Last Stand egy képregényes hatású plakáttal jelentkezett.

A San Diegóban megrendezésre került kockatalálkozón, a Comic-Conon rengeteg olyan film is képviseltette magát panellel, vagy egyéb reklámanyagokkal, melynek semmi köze a képregényekhez. Persze ez nem csoda, hiszen a rendezvényen jobbára a scifi és a fantasy műfajának rajongói voltak jelen. Azonban, aki szemfüles volt, az láthatta a Lionsgate stúdió The Last Stand című akciófilmjének is a plakátját.

Az Arnold Schwarzenegger, Zach Gilford, Forest Whitaker, Luis Guzman, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Alexander, Eduardo Noriega, Peter Stormare, Harry Dean Stanton és Genesis Rodriguez főszereplésével készült filmet Amerikában 2013. elején, egész pontosan január 18-án mutatják be. A filmben az egykor volt akciósztár egy seriffet fog alakítani, aki az amerikai-mexikói határ mentén szolgál egy kisvárosban. Éppen ott ahol Mexikóba kíván szökni egy FBI-őrizetből megszökött hírhedt drogbáró.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    swarci johet...
  • Booka Shade #4
    Ó, meg a plakát szövege.. ! íjjj !.. kőkemény. [szarkazmus]
  • Wittgen #3
    Nekem tetszik, főleg mert olyan XIII c. játék érzést kelt bennem a látvány.
  • Booka Shade #2
    Ájjájjáj... nálam erről egy szó ugrik be: igénytelen.
  • Seth #1
    Ez valami új Grand Theft Auto plakátja? :D