Szekeres Viktor

Így fog kinézni Schwarzenegger új filmjében

Megérkezett az első hivatalos, Arnold Schwarzeneggert ábrázoló stúdiófotó a jövő év elején mozikba kerülő The Last Standből, mely nem tipikus akciófilm lesz, de a hírek szerint nem fog csalódást okozni a rajongóknak.

A USA Today jóvoltából végre megnézhetjük magunknak, hogy miképpen fog kinézni Arnold Schwarzenegger színészkedéshez való visszatérését követő első saját filmjében, a The Last Standben. Bár Kalifornia állam egykori kormányzója már feltűnt a The Expendables - A feláldozhatókban, s a Stallone-féle akciómozi második részében is lesz jelenése, ezek mindössze rövid mellékszerepek. A The Last Stand azonban igazi főszerep, amire legutóbb 2003-ban, a harmadik Terminátor óra nem volt példa.

Az Amerikában január 18-án bemutatásra kerülő filmben Schwarzenegger Owens seriffet fogja alakítani, aki életét egy határmenti kisvárosban szenteli a bűnözés elleni küzdelemnek. Mindennek persze nyomós oka van, az egykori Los Angeles-i rendőr így vezekel azért, mert egykori társa hibája miatt megbénult egy félresikerült akció során. Az akciósztár mellett olyan színészek jutnak komolyabb szerephez a The Last Standben, mint Zach Gilford, Forest Whitaker, Luis Guzman, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega, Peter Stormare, Harry Dean Stanton és Genesis Rodriguez. A rendező Kim Jee-Woon.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #4
    Tápkábelt markol?
  • GaborT28 #3
    I'll be back.
  • Jawarider #2
    Nem lennék szomorú ha hamarabb jönne a mozikba a film. Várós.
  • bcrics #1
    Abruzzi, coming back:)