Szekeres Viktor

Elhalasztották az ősz egyik legjobban várt filmjét, mert benne szétlőnek egy mozit

A Warner Bros. úgy döntött, hogy nem mutatja be szeptemberben a Gangster Squad című filmet és újra forgatja az abban szereplő mozis mészárlást ábrázoló jelenetet.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint érvényesült a papírforma és a Warner Bros. az Aurora városában történt tragédia miatt elhalasztotta Ruben Fleischer (Zombieland, 30 perc vagy annyi se) legújabb filmjének, a Gangstar Squadnak a premierjét. A halasztásra elsődlegesen azért került sor, mert a filmben van egy olyan jelenet, melyben gengszterek szétlőnek egy mozit.


A fent látható előzetesben is szerepel az inkriminált jelenet, ami 2:05 körül. A Warner Bros. amellett, hogy elhalasztotta a premiert várhatóan január 11-ére, még újraforgatásokat is tervez, melyek során természetesen a mozis mészárlást le fogják cserélni, valószínűleg egy máshol elkövetett mészárlásra... Az 1949-es Los Angelesben játszódó történet középpontjában egy maffiafőnök áll, akinek nemcsak a bűnözők, de a politikusok és a rendőrök is a zsebében vannak. Kivéve két outsidert rendőrt, akik meg is próbálják térdre kényszeríteni a dont. A főszerepben Sean Pennt, Josh Brolint és Ryan Goslingot láthatjuk

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lamella #16
    Inkább késleltessék, de ne vágják ki. Ez rész kellően "hangulatosnak", jó ötletnek tűnt már az előzetesben is. Ebből a képmutatásból még ez lenne a jobbik megoldás. Még jó, hogy anno a Szakaszból nem vágták ki ilyen okok miatt a háborús részeket.
  • winnie #15
    mióta rosszak az erőszakos filmek? tiltakozott valaki ellenük? ha 1-2 ember, akkor nem számít. hollywood csinálja az erőszakos filmeket ezerrel, nem hiszem, hogy szó lenne ilyesmiről.
  • Zombee #14
    És már megint az erőszakos filmek és játékok a rosszak. Mintha a híradó 30 percéből az első 29 nem erről szólna, és Hitler is biztos sokat tolta kölyökkorában a Medal of Honor Allied Assault-ot...
  • Wittgen #13
    Olvasd el még 1x, amit írtam. Nem követelem ezeket, csak feltételesen írtam.

    Amúgy ez nem gesztus, hanem képmutatás. Olyan, mint pl a korhatár besorolás a moziban, otthon meg le se szarják, hogy a gyerek mit néz, mit tölt le, vagy a meztelenség, amit nem illdomos mutogatni, de hazaérve már mennek qrvázni meg nézik a poreszt.
  • kalapos01 #12
    "pénzhajhász banda. "

    Igen. Eltolják a hónapok óta reklámozott premiert az utolsó pillanatban, kivágják az egyik, eddig is legtöbbet tárgyalt részt, ezzel sok nézőnek csalódást okozva.

    Igen, ez csakis pénzhajhászás lehet.
  • kalapos01 #11
    Ez nem úgy működik, hogy ha valamit csinál valaki, akkor el kell kezdeni követelni mindennek a betiltását. Az nem tolerálható mentalitás, hogy "ha ezt tiltjátok, akkor tiltsatok be mindent" - rég rossz, ha valaki ilyesmit lát bele az efféle gesztusokban, ez mutatja, hogy teljesen rosszul gondolkodsz, majdnem úgy, ahogy Wittgen lejjebb.

    Ezek a készítők, ez a stúdió, így döntött. De teljesen értelmetlen azt követelni, hogy más stúdió agy készítő is tegye ezt. Mert amögött nem lenne tartalom. Az ronda képmutatás lenne. Ez így egy teljesen érthető és magától értetődő lépés. Aki akarja, ezt teszi. Aki nem akarja, nem teszi ezt. Nincs abban semmi negatív, ha valaki nem akar másnak esetleg fájdalmat okozni. Nem arról van szó, hogy a filmből kiirtanák az erőszakot, nem hazudtolják meg önmagukat.

    Volt már olyan, hogy egy lövöldözés után egy sorozatepizódot nem adtak le, mert hasonlított és csak fél évvel később került adásba. Az is gesztus volt.
  • trollibusz #10
    Agyhalott, képmutató, pénzhajhász banda.
  • cateran #9
    Ertem, ez esetben melyik az a helyszin ami esetlegesen nem lesz kellemetlen valakinek? Ahogy valaki mar ramutatott, mar a vilagon mindenhol volt valodi katasztrofa, oldokles, stb..valahol, valakinek kellemetlen emlek lesz, barhol is mutassak a dolgot...A moziban valo lovoldozes 1 filmben rossz, de mondjuk az utcan jo? Csak azert mert a kozelmultban volt lovoldozes 1 moziban? Az utcakon meg esetlegesen mindennap van. Ez bizony hipokrizis.
  • kalapos01 #8
    A képmutatás ellentéte. Senki nem mondja, hogy nincs erőszak a filmekben, csak nem akarják, hogy bárkinek is kellemetlen legyen ez a bizonyos ábrázolás.
  • cateran #7
    Ohh lenyugozo kepmutatas:D Nem az eroszak abrazolasaval van a gond, hanem annak helyszinevel..:DD