Szekeres Viktor

Új, teljes előzetest kapott a Taken 2

Liam Neeson újabb Elrabolva 2-előzetesben mutatja meg, hogy nem kegyelmez senkinek, ha a családja testi épségéről van szó. A készítők kezdhetnek gondolkodni a harmadik rész történetén?

Végre megérkezett az Elrabolva 2 (Taken) teljes előzetese, Liam Neeson már két perc alatt is megmutatja, hogy vele, illetve karakterével, Bryan Millsszel továbbra sem érdemes kukoricázni. Amerikában a rettenetesen népszerű akciófilm folytatását október ötödikén mutatják be, azonban itthon a ProVideónak köszönhetően már egy nappal korábban megnézhetjük a filmet, amely szinte biztos, hogy nagy sikert fog aratni.


Valószínűleg Luc Besson is abban bízik, hogy nem lehet elrontani a filmet és a siker garantált, azonban hiába egy jól hozó második rész, ha a harmadikra a nézők elvesztik érdeklődésüket. Márpedig a francia producer Olivier Megatont bízta meg a rendezéssel, aki legutóbbi két filmje (Colombiana, A szállító 3) nem éppen Pierre Morel-kaliber. Persze a remény hal meg utoljára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magnum PI #5
    "úgy vége lehetne, hogy meghal Liam."

    Nem tudom ki vagy, nem tudom honnan írsz, de...
  • Booka Shade #4
    Most nem értem ez csak a második rész, és tökre életszerű, hát jó nem azt akarom mondani, hogy életszerű, de hogy valakik megakarnak bosszulni valamit, de már mindenki jön a hülyeségekkel.. még 3 rész erejéig simán elmehet ezen a vonalon csak akkor mondjuk úgy vége lehetne, hogy meghal Liam.
  • zetortraktor #3
    LOL. Egyre jobb. Ezekhez még vedd hozzá a Szupercsapatot, a Csatahajót, meg Titánok haragja 1-2-t, és megkapod a nullaiq-s akciófilmeket hadát. Tény, hogy jól keres így, meg a felesége halála után szinte megállás nélkül melózik, de hogy egyre jobb lenne? Előtte olyan filmekben volt, mint a Batman, Igazából szerelem, Kinsey, Schindler, Michael Collins, ma meg...
  • GaborT28 #2
    Neeson egyre jobb lesz. Az utóbbi években megtalálták a neki való szerepeket.
    Elrabolva, Ismeretlen férfi, Fehér pokol...
  • Eriongtk #1
    Végülis, ha azt vesszük szinte kimeríthetetlen: lánya után: anyuka, apuka, egykori ofő, postás.... vagy Liam maga:
    I dont know who you are, but if i can get loose, im gonna fi...kill you!