Szekeres Viktor

Egy időre elfogytak az élőszereplős 3D filmek

A nyár vége és az ősz eleje nem az élőszereplős 3D-s filmek premierjéről fog szólni, hiszen viszonylag keveset láthatunk belőlük. Év végén persze ismét csak beindult a verkli.

Idén már legalább egy tucat élőszereplős 3D-s filmet mutattak be a mozikban, némelyiket 3D-s technológiával rögzítették, a többit konvertálták, de a választott metódust általában a bevételben nem mutatkozik meg. Jelen állás szerint azonban november közepéig be kell érnünk mindössze 3-4 ilyen filmmel, ugyanis a nyár végeztével jobbára ismét csak animációkat fogunk látni 3D-ben, ami persze nem is csoda, hiszen ott sokkal szervesebben lehet a munkafolyamatba iktatni a 3D-s megoldásokat.

Amerikában augusztus nyolcadikétól a Jackass-szerű Nirto Circus: The Movie 3D esetében lehet térhatású előadásokra jegyet vásárolni, majd ezt követően csak szeptember 14-és 21-én a Resident Evil-sorozat ötödik részére, valamint a Dreddre, ami azt is jelenti, hogy augusztus közepétől szeptember középtől új filmként csak az animációs ParanNormant lehet 3D-ben látni Amerikában, ami előrevetíti a Screen Gems animációs alkotásának sikerét. Október 26-án pedig egy újabb játékadaptációt, a Silent Hill: Revelation 3D-t lehet a szokásosnál drágábban megnézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!