Szekeres Viktor

Jön a Top Gun 3D és a Top Gun 2

Nem csak a folytatása fog elkészülni az 1986-os Tom Cruise - Val Kilmer-filmnek, a Top Gunnak, hanem a 3D-s verziója is, amelyet a tervek szerint még az idén bemutatnak.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Tolvajok városa forgatókönyvét író Peter Craig készítheti el az 1986-os nagysikerű Top Gun folytatásának szkriptjét, illetve annak első változatát. A Top Gun 2-es tervekről egyébként más konkrétumot nem lehet tudni, mindössze annyit, hogy Tom Cruise tavaly megerősítette azt, hogy tárgyal az eredeti film rendezőjével, Tony Scottal, valamint Jerry Bruckheimer producerrel arról, hogy ismét eljátszhassa Peter 'Maverick' Mitchell szerepét.


Amíg készül a Top Gun folytatásának forgatókönyve, addig csak tippelgetni lehet, hogy mikor kerülhet bemutatásra a film, de legvalószínűbb, hogy 2014-ben, főleg, ha nyári attrakciót terveznek belőle. De addig sem kell Top Gun nélkül maradnunk, ugyanis a THR szerint az már biztosra vehető, hogy az eredeti alkotást 3D-s fogják konvertálni és még 2012-ben bemutatják ismét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #5
    Remélem nem cseszik el, és nem lesz a mai trendeknek megfelelően egy történet nélküli repkedés jobbrabalra. Az eredeti a legjobb repülős film volt szerintem.
  • Bhalage #4
    hullani fognak a MIG28asok mint a LEGYEK!
  • zetortraktor #3
    Tök mindegy, elég sok országgal vannak harcias viszonyban. A lényeg, hogy jól lezúzzák őket.
  • JL666 #2
    Irán?
  • Jawarider #1
    Vajon szegény amcsiknak melyik országgal lesz most akciója...?