Szekeres Viktor

Jön a Függetlenség napja 3D

3D-s konverzión fog átesni idén A függetlenség napja című scifi, hogy jövőre, éppen az amerikai Függetlenség napján mutassák be a filmet, vélhetően nem kis bevételek reményében.

A 20th Century Fox pár perce sajtóközleményben jelentette be 2013-as terveit, s az azokban szereplő filmcímek közül valószínűleg a legtöbben A függetlenség napjára kapták fel a fejüket. Természetesen nem arról van szó, hogy a tervezett folytatások első fele már jövőre elkészülne, a Fox az 1996-ban bemutatott nagy sikerű scifit fogja újra mozikban vetíteni 2013. július harmadikától, természetesen három dimenzióban, a film ugyanis teljes 3D-s konvertáláson fog átesni.

A Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum és Randy Quaid főszereplésével készült és Roland Emmerich által rendezett scifi hatalmasat robbant a maga idejében, világszerte 800 millió dollár bevételt hozott, itthon pedig az idősebbek emlékezhetnek rá, hogy az éjszaka első előadásokat követően több moziban is voltak még óránkénti vetítések, amik még hajnal 4 és 5 órakor is majdnem telt ház mellett zajlottak. Érdekesség, hogy az ID4 306 milliós amerikai bevétele mai árfolyamon nagyjából 548 milliót érne, azaz még A bosszúállók előtt foglalna helyet, persze nem sokáig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #8
    "De sztem ez még a magyarazhato kategoria."

    Meg a bukás is környezetismeretből, vagy énekzenéből!
    Na mennyé má!
  • paj01 #7
    jah meg a film alapjan ugyebar a 40es evekben tenyleg lezuhant egy urhajo...lehet h a foldi szamitastechnika az abban talalt eszkozok miatt kezdett robbanaszeruen fejlodni es az adta az alapot...:)Szal mind mondottam, magyarazhato kategoria:)
  • paj01 #6
    Jah ezen mindenki fennakad...hogy hogy lehet virussal tamadni az élieneket. De sztem ez még a magyarazhato kategoria. Az elején a tvszerelo ugyebar felfedezi a jelet a muholdak adasaban...tehat vmi kompatibilitas biztos van ha mar az alienek tudjak hasznalni a mi cuccunkat. Ez a resz mondjuk nincs tulmagyarazva, de hidjük el, hogy az amcsi programozozsenik kitalaltak a modjat, hogyan lehet floodolni az idegen technikat:D En 10evesen siman elhittem:D ma sem zavar ez:).
    Amugy meg titanic utan ez is jöhet... úgy se volt azóta se hasonló kaliberű scifi. (jé pont most adja az rtl)
  • scagnetti #5
    Számomra ez a film nem több, mint egy jó kis emlék.
    Úgy 2 éve néztem meg újra, de csak fogtam a fejem a fárasztó dialógusoktól.
    Háromdékonverziófelújítás ide vagy oda, ezt biztos kihagyom.
  • wolruf #4
    Töltsünk bele valami vírust a 3D-sítő számítógépbe... mondjuk olyan halálfejes-nevetgélőset. Mindegy milyen platformon fut, ez a vírus mindre jó :)

    Amúgy a filmet szeretem, megvan eredeti dupla DVD-n, megnéztem most FullHD-ben is, hááát, így már nagyon látszódtak az effektek gyengeségei :) Hiába no, anno moziban ezekre nem figyeltem :) Most meg már minden filmnél kiszúrja a szemem a túl mű, túl látványos effekt :) Gyorsabban öregszünk, mint az effektek minősége javulna :)
  • Stranger666 #3
    16 éves a film... azárt annyira nem vagyok már fiatal én se.
  • MsUser #2
    Akkor nem lehetsz valami koros, vagy nagyobbításon estél át? :)
  • Stranger666 #1
    kisfasz korom egyik kedvenc filmje:D