Szekeres Viktor

Jövő nyáron jön a Jurassic Park 3D

A Csillagok háborúja-sorozat, az Oroszlánkirály és a Titanic után a Jurassic Park is 3D-s konverziót kap, tehát egy újabb generáció nézheti meg moziban Steven Spielberg dinoszauruszos filmjét.

A Universal Pictures stúdió bejelentette, hogy beszáll a 3D-s klasszikusokat szállító stúdiók közé, s a Disney Oroszlánkirálya, a Fox Star Wars-sorozata és a Paramount Titanicja után ők a Jurassic Parkot fogják teljesen térhatásúra konvertálni. Ez azt jelentheti, hogy minden jelenet 3D-s lesz, ellentétben például a frissen bemutatott John Carterrel, ahol kevesebb mint másfél óra volt a 3D-s konverzió. A stúdió 2013. július 19-én fogja bemutatni a 3D-s Jurassic Parkot Amerikában, a film premierjének 20 éves évfordulóján.

A Universal ugyancsak ma jelentette be, hogy 2013. április 26-án, mintegy mozis nyár kezdeteként fogja bemutatni Tom Cruise Oblivion című scifijét, melyet a Tron: Örökséget készítő Joseph Kosinski rendez saját képregényéből. Cruise mellett olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Andrea Riseborough, Olga Kurylenko, Morgan Freeman és Nikolaj Coster-Waldau.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #8
    A T2-őt szerintem még én is megnézném.
  • xido #7
    Predátornál direkt rányomhatnának még párásítóval is a mozikban,meg dzsungel szagokkal:))
  • xido #6
    Pénzügyi szempontból igazad van..de nem kéne perfekcionizmusra is hajlani ilyen rendezőknek és előbb körbenézni a piacon,hogy sikerülnek a konvertálások?:)
  • Jawarider #5
    T2 jöhetne már ki inkább 3D-ben. Vagy a Predátor.
  • NovaTerra #4
    Dollár milliókat keresnek vele, te is kiadnád újra, ha nálad lennének a jogok.
  • NEXUS6 #3
    Spielberg és Lucas még 10 éve is maga volt az isten. Mára csak vergődnek.
  • bmw #2
    Inkabb uj resz legyen...
  • xido #1
    Gratulálok..Ezekhez a nagyágyúkhoz nem jutott el semmi abból,hogy a konvertálás csalódás a direktben forgatott helyett és ezt maga Cameron mester mondta és még Lucas se tudta megvétózni az alkotásával?