Szekeres Viktor

Itt a Jackass-utód mozifilm őrült előzetese

Minden bizonnyal a Jackass-mozifilmek nagy sikerét akarja meglovagolnia a nálunk is bemutatott Nitro Circus című MTV-sorozatból készített egészestés, 3D-s alkotás. Az előzetesből kiderülhet, hogy mekkora sikerrel.

Mozgó plakátot kapott az amerikai mozikban augusztus nyolcadikán bemutatásra kerülő Nitro Circus The Movie 3D, s ezen apropóból érdemes pótolnunk a film előzetesét is, hiszen az már pár hete elérhető. A Nitro Circus-mozifilm természetesen az MTV népszerű sorozatából, a Nitro Circusből készül, melyben a más műsorokból is ismert motocrossos Travis Patrana és barátai, sportolótársai mutatnak be mindenféle őrült kunsztokat, nagyjából a Jackass mintájára, azonban sokkal inkább extrémsportos megközelítésben.


A tévésorozat 2009-ben két évadot és huszonegy epizódot ért meg. s a készítők tervei szerint a film a szokásos még-még-még jegyében készült, azaz még nagyobb, még látványosabb és még hajmeresztőbb lesz, mint a széria legdurvább mutatványai. Ráadásul mindezt 3D-ben lehet megnézni, legalábbis Amerikában, mert itthon a Nitro Circus viszonylagos ismeretlensége miatt nem biztos, hogy bemutatásra kerül a film.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #1
    Ez valami brutális lesz! :D