Szekeres Viktor

Az egyik legjobb történetből készült az X-Men: Az elsők 2

Képregényben és két X-Men animációs sorozatban is feldolgozták már az X-Men: Az elsők folytatásának sztoriját, de ettől még a Days of Future Past alkalmazása nagyon jó döntésnek tűnik.

Bryan Singer, az első két újkori X-Men mozifilm rendezője, a későbbiek producere megerősítette, hogy az X-Men: Az elsők folytatásának a címe X-Men: Days of Future Past. Mindez persze instant levegőbe öklözéssel járhat a rajongók részéről, hiszen a Days of Future Past-történet az egyik legnépszerűbb és legjobb X-Men sztori. Singer elmondása szerint a film a képregény történetének vázát mindenképpen kölcsön fogja venni, de természetesen tele fogják tűzdelni újdonságokkal is.


Aki még nem ismerné a Days of Future Past képregényes történetét, az az Uncanny X-Men 141-es és 142-es számát kell, hogy előbányássza, a Chris Claremont és John Byrne nevével fémjelzett füzetek 1981-ben jelentek meg és a Marvel univerzum mutánsainak alternatív jövőjével ismertetik meg a nézőket. S ez a jövő nem éppen biztató, hiszen a mutánsok többek között végeznek egy fontos szenátorral, aminek hatására a faj képviselői üldözöttekké válnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!