Szekeres Viktor

Megvan, mikor mutatják be az új X-Men-mozifilmet

2014-ben láthatjuk a mozikban az X-Men: Az elsők folytatását, melyet a sikertelen első rész után ismét Matthew Vaughn fog rendezni, köszönhetően annak, hogy a film kritikái jórészt pozitívak voltak.

A 20th Century Fox bejelentette, hogy 2014. július 18-án fogja bemutatni az X-Men: Az elsők (X-Men: First Class) egyelőre még cím nélküli folytatását. Mint az ismeretes a tavaly bemutatott első rész kifejezetten jól sikerült, de mint Matthew Vaughn jól sikerült filmjei általában (Torta, Csillagpor, Ha/Ver), ez sem aratott túl nagy sikert. Persze az Amerikában termelt 146 millió dollár nem hangzik rosszul, de a 160 milliós költségvetés fényében, valamint annak tudatában, hogy eddig ez volt a legkevesebb bevételt hozó X-Men-film, nem sokan reménykedtek a második részben.

Lehet, hogy a Fox abból indul ki, hogy az első, Bryan Singer által rendezett, 2000-ben bemutatott X-Men-mozifilm 155 milliós amerikai bevételével sem volt kirobbanó siker, azonban a folytatások 215 és 234 milliós amerikai bevételükkel már beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. És persze azt sem szabad elfeledni, hogy az X-Men: Az elsőkre Amerikán kívül is sokan felfigyeltek, a film 207 millió dolláros nemzetközi teljesítményénél csak az X-Men - Az ellenállás vége produkált jobbat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • billbester #4
    Számomra érdekes karakter volt az ellenség Sebastian Shaw bár még lett 2 kedvenc ugyancsak a rossz oldalról Azazel (Árnyék apja Mistique-el lesz románca majd értelemszerűen) meg Riptide bár keveset szerepeltek rmeélem a 2-be majd többen fognak. Még vana Wolverine meg jön ebből is a 2.rész így már 6 részes lesz az x-men, de a 4,5-ről sem mondtak még le az eredeti trilógiához:D
  • Ender Wiggin #3
    Lehet, hogy azért sikertelen, mert lenullázták az összes karaktert. Meg az a kövérkés, tanyaarcú Jennifer Lawrence...Fújj.
  • billbester #2
    "Pedig nagyon jó film, nekem sokkal jobban tetszik, mint a Marveles cuccok." Ember ilyen marhaságot ne mondjál már XD az X-Men is maga a Marvel :)
  • Wittgen #1
    Pedig nagyon jó film, nekem sokkal jobban tetszik, mint a Marveles cuccok. Vaughn jó filmeket tett le eddig az asztalra, biztosan a folytatás is jó lesz.