Szekeres Viktor

Júliusi film lesz a The Wolverine

Szűk másfél év múlva láthatjuk ismét Hugh Jackmant mutánsként a mozikba, ugyanis jövő nyáron mutatják be a legújabb Wolverine-filmet Amerikában, mely az első rész bukása ellenére készült el.

Végre biztosra vehetjük, hogy Hugh Jackman 2013. július 26-án tér vissza a vászonra Wolverine-ként (alias Logan, alias Farkas, alias Rozsomák), ugyanis a 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette a The Wolverine bemutatójának dátumát. A megkönnyebbülésünknek pedig az az oka, hogy a produkciót nem egy nehézség hátráltatta, de úgy tűnik, hogy már minden akadály elhárult a James Mangold által rendezendő második Wolverine-film elkészítésének útjából. (A bemutató dátuma egyébként azt jelenti, hogy a film a Dirty Dancing feldolgozásával és a Phineas és Ferb-mozifilmmel kerül egy napon vetítésre.)

A Christopher McQuarrie által készített forgatókönyvet Mark Bomback írta át, s a történet a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas folytatásaként kezelhető, melyben hősünk tiltott szerelemre lobban egy japán nő iránt. A gond az, hogy a hölgy kezét már másnak ígérték, de Logan nem szereti, ha nemet mondanak neki, így összeakasztja a bajszot a lány apjával és testvéreivel, valamint Ezüst Szamurájjal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TreDoR #9
    Uhh, hát ennek valami ritka rossz lesz a sztorija.
  • gromgotth #8
    Nekem mindig Ő volt a kedvenc karakterem. Nem vagyok szakértő, de szerintem a jelleme az, ami megfogja az embereket. Az a kérlelhetetlen és makacs hozzáállás, ami miatt számtalanszor lezúzták már, de Ő ezzel mit sem törődve mégis feláll és küzd tovább!
  • ddt500 #7
    Mert ő az aki túlél minden sallert. Nézd meg a Hulk vs Wolverine-t.
  • nessboth #6
    Tudom, hogy nem a film alapján kell ítélni, de, ha megnézitek az X-men filmeket Farkast mindenki hülyére veri. Figyeljétek csak meg. Sosem értettem mitől akkora hero ő, mert a képregényekben is sokszor láttam, hogy ő kapja az első sallert és repül is ki a képből...
  • adampierson #5
    Azt hiszem anno JetX-en (már asszem nem úgy hívják a csatornát)a Pókember rajzfilmben vendégszerepelt Beast, és ő Pézsmapatkánynak hívta Rozsomákot. :)
  • gromgotth #4
    Az oké, hogy a wolverine szót lehet torkosborznak is fordítani, de szerintem a cikkben a karakter Magyarországon eddig használt neveit sorolták fel, és tudomásom szerint torkosborznak nem hívták sem a képregényekben, sem a filmekben.
  • BalMat #3
    "alias Logan, alias Farkas, alias Rozsomák" - alias Torkosborz
  • Zaraki Kenpachi #2
    Ritka szar volt az anime.
  • Rotcsa #1
    Az anime-ben is ezt láttam, legalábbis a tartalomból olvasva....