Szekeres Viktor

Gyűlnek a Wolverine 2 szereplői

Az egyik nap még csak a második Wolverine-mozifilm főszereplőjének kilétét ismertük, másnap viszont újabb féltucat résztvevőről hullott le a lepel - már azt is tudni, hogy ki lesz Ezüst Szamuráj.

Mivel Amerikában már 2013. július 26-án moziba kerül a legújabb Wolverine-mozifilm (Farkasról van szó, vagy ahogy a képregényesek ismerik, Rozsomákról), így nem csoda, hogy nemsokára kezdődik a forgatás, ami azzal jár, hogy a szereposztási folyamat is a vége felé jár. Azonban eddig nem nagyon szivárogtak ki nevek, nem tudhattuk, hogy kiket szerződtettek Hugh Jackman mellé. A ComingSoon azonban tegnap egy rakás, a filmben résztvevő színészről rántotta le a leplet.

Az egyik legfontosabb szereplője a filmnek Hiroyuki Sanada lesz, aki Shngent fogja alakítani, mellette jelen lesz a filmben Hal Yamanouchi (Yashida), Tao Okamoto (Mariko) és Rila Fukushima (Yukio) is. Ugyancsak heéyet kapott a szereplőgárdában Wil Yun Lee, aki Kenuichio Harada, azaz az Ezüst Szamuráj lesz. A The Hollywood Reporter infói szerint pedig Brian Tee (Norburo Mori) is benne lesz a filmben.

Az ausztrál stúdióban, valamint japán helyszíneken James Mangold vezetésével forgatandó Wolverine-folytatást történetéről nem nagyon nyilatkozik még a Fox stúdió, annyit viszont elárultak, hogy egy Chris Claremont & Frank Miller által írt sztori fog a film alapjául szolgálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!