Szekeres Viktor

Megvan a következő X-Men-film rendezője

Úgy tűnik, hogy elkelt az egyik legnépszerűbb üres rendezői szék Hollywoodban, hiszen Rozsomák második önálló filmjét az a James Mangold rendezheti, aki korábban már nem egyszer bizonyított.

A Deadline értesülései szerint James Mangold fogja rendezni az X-Men: Az elsők után legközelebb bemutatásra kerülő mutánsos filmet, mely az X-Men kezdetek: Farkas folytatása lesz, tehát Wolverine-re, azaz Hugh Jackman karakterére fog épülni. A rendezői pozícióért meglehetősen nagy versenyfutás kezdődött pár hónapja, amikor kiderült, hogy az eredetileg kinézett Darren Aronofsky mégsem vállalhatja a rendezést.

A hírek szerint Mangold egy hajszállal nyert csak a Warrior és A zsaruk becsülete rendezője, Gavin O'Connor, valamint a Brooklyn mélyét is készítő Antoine Fuqua előtt. Mangold legutóbb a Kéjjel-nappal című akciófilmet készítette el Tom Cruise és Cameron Diaz főszereplésével, de legismertebb filmje kétségkívül a Johnny Cash életéről készített A nyughatatlan volt. A tervek szerint a Fox ősszel kezdené el a forgatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)