Szekeres Viktor

Megvan az X-Men: Az elsők folytatásának rendezője

Nem volt túl nagy siker az X-Men: Az elsők, azonban a közönség és a kritikusok is szerették a filmet, így jó hír, hogy a folytatást is az a Matthew Vaughn fogja rendezni, aki az első részt készítette.

A Deadline értesülései szerint gyenge szereplése ellenére is lesz második része az X-Men: Az elsők (The X-Men: First Class) című képregényfilmnek, s azt ismét Matthew Vaughn fogja rendezni. Utóbbi döntés inkább csak formalitásnak tűnik, hiszen a 60-as években játszódó szuperhősös mozi zömében nagyon jó kritikákat kapott (mint Vaughn eddigi filmjei), azonban ez anyagi sikerben nem mutatkozott meg (mint Vaughn eddigi filmjei).

Vaughn, aki korábban a Torta, a Csillagpor és a Ha/Ver című filmeket rendezte, valamint producere volt a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőnek és a Blöffnek, azért is maradhatott rendező, mert a 20th Century Fox 2015-ig megerősítette pozíciójában Emma Wattsot, a stúdió produkciós vezetőjét, s ő megpróbálta megtartani a stúdió elismert rendezői - egyik első feladata volt leszerződni az angol filmessel. (Hasonlóképpen megtartja a stúdió Rupert Wyattet, aki A majmok bolygója: Lázasdás folytatását forgathatja le, és megszerezte Josh Tranket, aki a nemsokára bemutatásra kerülő Chronicle-t készítette - őt a Fantasztikus Négyes rebootjára szemelték ki.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Nem értem a nem nagy siker és a mindenki szerette kijelentéseket egy mondatban:)
  • ffxi #2
    Szerintem jó volt a First class.
  • Wittgen #1
    Vaughn filmjeit eddig kivétel nélkül bejöttek, remélem még van benne még jó pár löket, mielőtt teljesen kiég és asszimilálódik hállivúdhoz.