Szekeres Viktor

Újabb világvége film bukott meg Amerikában

Úgy tűnik, hogy az amerikai közönség hétvégén nem nagyon volt kíváncsi egy világvége történetre. Persze lehet, hogy csak az volt a gond, hogy a Míg a világvége el nem választ nem katasztrófafilm.

Amerikában nem aratott túl nagy sikert a Míg a világvége el nem választ (Seeking a Friend for the End of the World), melynek Steve Carell és Keira Knightley volt a főszereplője, pedig tipikusnak semmiképp sem mondható az apokalipszis árnyékában kibontakozó keserédes sztorit. Az első blikkre lehangoló történetet óvatosan csak 1 625 moziban mutatta be a Focus, de még így is nagyon alacsonynak számít a hétvégén Amerikában összeszedett 3,8 milliós bevétel, ami csak a toplista tizedik helyére volt elegendő. (Igaz, a 10 milliós költségvetés nem volt egetrengető.)


Ez egyébként azt is jelenti, hogy Steve Carellnek megszakadt egy remek box office-sorozata, hiszen a komikus legutóbbi 6 filmje 19 millió dollár fölötti nyitóhétvégét produkált. Nálunk a tervek szerint a film július 26-án kerülhet mozikba, de láttunk már olyat, hogy egy amerikai bukás után a tervezett hazai premierre sem kerül sor, elég az Ötévi jegyességre gondolni, melyet eredetileg májusban terveztek bemutatni hazánkban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!