Szekeres Viktor

Adam Sandler nyári filmje a komikus legnagyobb bukása

Adam Sandler már a tavalyi Jack és Jillel is nagyot bukott, s úgy tűnik, hogy folytatódik negatív szériája, hiszen az Apa ég! is meglehetősen szánalmas bevétellel debütált.

Adam Sandler nemrég még sorban hozta a 30-40 millió dolláros nyitóhétvégéket produkáló komédiákat, mindössze komolyabb filmjei nem érdekelték a közönséget. Még a nézők által nem túl jól fogadott, szokatlan humorral operáló Ki nevet a végén (Funny People) is jó volt egy 22 milliós debütálásra, s a tavalyi év legrosszabb filmje, a Jack és Jill is 25 millió dollárral nyitott. Azonban úgy tűnik, hogy egyszer minden jó véget ér, hiszen hiába tért vissza a megszokott bolondozáshoz a komikus, a közönséget nagyon nem érdekelte legújabb filmje.


Amerikában pénteken mutatták be a That's My Boy című komédiát (a magyar cím az értelmezhetetlen "Apa ég!" lett, hazai premier: augusztus 2-a), melyben a Saturday Night Live-ból, valamint Lonely Island elnevezésű paródia együtteséből ismert Andy Samberg Sandler partnere. Az nem meglepő, hogy a kritikusok nem voltak oda a filmért (a Rottentomatoes kritikaösszesítő oldal szerint csak minden negyedik vélemény volt pozitív), de ezúttal a közönség sem indult meg a szokás szerint infantilis előzetesektől. Pénteken mindössze 5 millió dollár bevételt termelt a film, ami azt jelenti, hogy a teljes hétvégén még a 15 milliót sem fogja elérni, s így csak a negyedik helyet fogja megszerezni a toplistán, ami Sandler nagy, nyári komédiát tekintve negatív rekordnak számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #8
    Köszönjük a hozzászólást mr hozzáértő! Leülhetsz!
  • jamboox #7
    Végre a helyén kezelik ezt az antitalentum komikust! Az eddigi filmjei is inkább az őt körülvevő színészektől vagy esetleg a történettől voltak jók.
  • zetortraktor #6
    A cím valóban rettenet. Az Apám! szerintem sokkal jobb.
  • zetortraktor #5
    Miért lett volna bukás? Főleg, hogy tavalyi film. A szart általában sokan megnézik. Sandlernek a legjobb filmjei a legkevésbé nézettek.
  • GaborT28 #4
    Tavaly a Jack és Jill is az év nagy bukása volt nem?
  • Stranger666 #3
    leállhatna már a filmezéssel...
  • kalapos01 #2
    Föld hívja Captain Obvioust! Captain Obvious, jelentkezzen!
  • Loverman #1
    Értelmezhetetlen az Apa ég? A magyar fordítók folytatják hagyományukat hogy kifejezéseket alakítanak át (ezer ilyen volt már), jelen esetben az "atya ég" lett átalakítva szójátékkal