Szekeres Viktor

Tévésorozat készül A bárányok hallgatnakból

Nemcsak Will Graham és Hannibal Lecter kap saját tévésorozatot, hanem A bárányok hallgatnak című krimiből ismert Clarice Starling, legalábbis, ha minden jól alakul.

Mostanában elég népszerűkké váltak a tévécsatornák körében Thomas Harris regényei, hiszen alig pár hónapja jelentették be, hogy tévésorozat készül Hannibal munkacímmel Will Graham, FBI-ügynök és Hannibal Lecter főszereplésével. (Graham karakterét az Embervadász és a Vörös sárkány nézői ismerhetik.) Természetesen a széria története már nem a könyvek adaptációja lenne, hiszen Graham és Lecter közös nyomozásait sosem énekelte meg Harris.

Most pedig az is kiderült, hogy nemcsak Will Graham kaphat saját sorozatot, hanem Clarise Starling is, aki a Bárányok hallgatnak című adaptáció főszereplője volt, s alakításáért Jodie Foster Oscar-díjat kapott. A Lifetime csatorna tervezett sorozata ugyancsak nem szigorú adaptáció lenne, hiszen csak Starling karakterét emelné át a regényből, illetve a filmből, s köré írnának egy nyomozós sorozatot, arról az időszakról, amikor a fiatal ügynöknő kikerül az FBI akadémiájáról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!