Szekeres Viktor

Megvan Hannibal Lecter legújabb ellenfele

Egy angol színészt ért az a megtiszteltetés, hogy felveheti a harcot a világ egyik legintelligensebb sorozatgyilkosával, Hannibal Lecterrel, akivel legközelebb egy tévésorozatban találkozhatunk.

A TVLine információi szerint Hugh Dancy fogja alakítani Will Graham FBI ügynököt Bryan Fuller tévésorozatában, mely a Hannibal munkacímre hallgat, s természetesen a Thomas Harris regényeiből és a filmekből is megismert Hannibal Lecter történetét fogja elmesélni. A moziban legutóbb a Martha Marcy May Marlene-ben látott Dancy ugyanazt a karaktert fogja alakítani, akit Az embervadászban William Petersen, a Vörös sárkányban pedig Edward Norton játszott.

A Hannibal-tévésorozatot az NBC csatorna, valamint a francia Gaumont stúdió készíti, és már biztosra lehet venni, hogy képernyőre kerül, ugyanis a készítők 13 epizódos megrendelést kaptak anélkül, hogy leforgatták volna a pilot epizódot. A forgatás valószínűleg nyáron fog kezdődni, de addig is még nagy feladat vár a készítőkre, hiszen meg kell találniuk azt a színészt, aki Brian Cox, Anthony Hopkins és Gaspard Ulliel után eljátszhatja Hannibal Lectert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!