Szekeres Viktor

Hét évadra tervezik a Hannibal Lecter-tévésorozatot

Ha minden jól megy és lesz nézettsége a Hannibal Lecter karaktere köré készítendő tévésorozatnak, akkor legalább hét szezonon át fog tartani, s közben megismerhetjük, hogy joviális orvosból, hogy lesz valaki pszichopata.

Az amerikai NBC csatorna márciusban jelentette be, hogy komolyabban is tervezni kíván a Hannibal munkacímmel rendelkező sorozattal. Illetve egyelőre még csak sorozattervről van szó, ugyanis Bryan Fuller, a készítő mindössze az első rész, a pilot forgatókönyvét írta meg, s ez tetszett meg a csatorna vezetőségének. Fuller elmondta, hogy 7 évadosra tervezi a szériát, legalábbis ennyi időre tervezte meg előre az eseményeket a Thomas Harris Hannibal Lecteres regényeire (Vörös sárkány, A bárányok hallgatnak, Hannibal, Hannibal ébredése) épülő szériában.

Egyelőre magáról a történetről még nem lehet konkrétumokat tudni, mindössze az alapszituációt, mint ahogy még az sem ismert, hogy ki játszhatja el Hannibal Lectert - mindössze az derült ki, hogy Will Graham Hugh Dancy lesz, valamint Dr. Alan karakteréből nő lesz (Alana), míg Freddy Lounds-ból férfi (Fredricka). A Hannibal alapszituációja szerint Will Graham, a fiatal FBI-ügynök bizonyos nehezebb bűnügyeknél egy pszichiáter, Dr. Hannibal Lecter segítségét fogja igénybe venni, aki azonban ekkor még nem az a velejéig gonosz pszichopata, akivé idővel változni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!