Szekeres Viktor

Egyre több beteges sorozatgyilkos a hazai képernyőkön

A rajongók legnagyobb örömére a Gyilkos elmék legújabb évada tavasszal érkezik az AXN-re. A krimisorozat 7. szezonja április 18-án 23:00-tól debütál hazánkban.

Aki szeret sorozatgyilkosokat nézni a tévében, az eddig sem panaszkodhatott, hiszen az RTL Klub péntek esténként a Miami helyszínelők után adja a Gyilkos elmék hatodik szezonjának epizódjait, majd azt követően a negyedik évadot ismétli. Ráadásul az AXN heti kétszer, a Cool pedig heti 8-10 alkalommal adja a sorozat ismétléseit. S, ha valakinek mindez nem lenne elég, szerdán megérkezik az AXN képernyőjére a legfrissebb, hetedik évad is.

A széria 7. évadában David Rossi (Joe Mantegna), Hotch (Thomas Gibson) és Derek Morgan (Shemar Moore) tovább elemzik Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodását, így próbának meg a további bűncselekmények elébe vágni. Az évadnyitó részben a viselkedéselemzőket egy szenátusi bizottság hallgatja ki Emily Prentiss (Paget Brewster) feltételezett halála és eltűnése ügyében. Az Emily körül zajló rejtélyes események nemcsak a csapatra lesznek kihatással, hanem változásokat hoznak a krimi szereplőgárdájában is.

Az országos premierre április 18-án kerül sor 23:00-tól, a további epizódok pedig ugyancsak szerdánként 23:00-tól kerülnek adásba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!