Szekeres Viktor

Úgy rendeltek be folytatást egy sorozatból, hogy nincs műsoron

Már jó ideje nem látni Amerikában a Bones című krimisorozatot a Fox csatorna műsorán, az illetékesek mégis most döntöttek úgy, hogy nem tudják elképzelni programjukat a széria nélkül.

A Fox csatorna vezetősége úgy döntött, hogy jövőre is folytatódhat a Bones, azaz ahogyan ideahaza ismert, a Dr. Csont című krimisorozat. Mindez azt jelenti, hogy a széria 2012-13-ban már a nyolcadik szezonjának vághat neki. A megújítás érdekessége, hogy akár hónapokkal ezelőtt is megejthette volna a Fox, hiszen Emily Deschanel szülése miatt már jó ideje nem került adásba új rész a krimiből, az éppen pár nap múlva, a hétfői napon folytatódhat.

Míg a Bones rajongóinak egyik szeme imígyen nevethet, a másik valószínűleg inkább sír, hiszen a sorozat spinoffja, a Bones farvizén The Finder nem számít nagyon sikeresnek és a készítő, Hart Hanson szerint minden bizonnyal be is fogják szüntetni, hacsak az új epizódjaival pénteken nem művel valami csodát. A Bones berendelése egyébként annak is köszönhető, hogy a Fox csatorna régi (Doktor House, Rejtély) és új sorozatai egyre gyengébben muzsikálnak (Terra Nova, Alcatraz, I Hate My Teenage Daughter).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #3
    Igen, de legalább húsvét utáni hétfőn jön a 6. évad!
    Szeretem ezt a sorozatot, szerintem jó hogy folytatják.
    A Rejtély című sorozatot viszont hiányolom. Amit meg még jobban, az az Odaát!
    Pedig biztos sikeres, hiszen már a 7. évadnál tart, itthon meg csak az első 3 évad ment le. Igazán folytathatnák. Még ha éjfélkor is adnák le, de legalább leadnák!!!
  • AZTA #2
    na ezt mondjuk kár folytatni
  • tmisi #1
    Tényleg jó kis sorozat, én elejétől elkezdtem nézni múlt hónapban és most a 4. évad közepe táján tartok. Sajnos az retekklub elég késve adja, ők még csak hétfőn fejezik be a 5.évadot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy meglepő, hogy azzal, hogy összehozták őket és gyerekük is lesz, mégsem indult lefelé a lejtőn a sorozat, pedig úgy gondoltam, onnantól majd kevésbé lesz érdekes, de ezek szerint tévedtem. Na majd kiderül, ha odaérek. :D