Szekeres Viktor

Női Dr. Watsonnal készül az új Sherlock Holmes

Egy nő, egész pontosan Lucy Liu lesz Jonny Lee Miller partnere az Elementary című pilotban, mely a CBS csatornának készül, s egy újabb, modern Sherlock Holmes-t kíván bemutatni.

Az amerikai CBS csatornának észül az Elementary című krimisorozat pilotja, mely leírása szerint egy modern Sherlock Holmes-történet lesz. Pár hete kiderült, hogy a főhőst az angol Jonny Lee Miller fogja alakítani, tegnap pedig arra is fény derült, hogy társa Lucy Liu, az ő karaktere lesz Dr. Watson, Dr. Joan Watson. A csatorna tehát újítani próbál azzal, hogy női segítőt pakol a főszereplő nyomozó mellé, azonban annyiban mindenképpen hű marad Sir Arthur Conan Doyle történeteihez, hogy azok direkt adaptációi fogják jelenteni a széria bűnügyeit.


Persze mindez csak akkor igaz, ha a csatorna úgy dönt, hogy megüti a szinte a Michael Cuesta által rendezendő pilot a döntésre valószínűleg egészen május közepéig nem fog sor kerülni. A projekt rövid időn belül egyébként a harmadik angol nyelvű Sherlock Holmes-adaptáció, hiszen Guy Ritchie gyengécske, Robert Downey Jr. főszereplésével készített mozifilmjei mellett a Sherlock című sorozat is jelen van a palettán, a főhőst alakító Benedict Cumberbatch-csel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #4
    Nagyon tartok tőle, hogy elbasszák... A britek túl magasra tették az új Sherlockkal a léccet.
  • tatish #3
    Látszik egy kicsit a néni bimbije
  • ffxi #2
    Jonny Lee Miller ez a fazon mindig a Dexter ellenségének fogom titulálni. Nehéz beleképzelni más szerepbe. Túl jól játszott a Dexterben.
  • Kindred Blades #1
    Remélem, lesz benne sok lövöldözés meg robbantgatás meg üldözés meg csöcsök, és akkor nyugodtan, felsőbbségem teljes tudatában nézhetem a brit Sherlockot, mondván, igazam volt, a jenkik továbbra sem tudnak értelmes adaptációval előrukkolni.